Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de manşetleri ele geçirdi: "Gecenin en güzel anı"

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında İzlanda'yı 4-2 yendi. Karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu jeneriklik bir golle maçın skorunu belirleyen isim oldu. Benfica forması giyen milli futbolcunun bu golü, Portekiz'de büyük yankı uyandırdı.

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de manşetleri ele geçirdi: "Gecenin en güzel anı" - Sayfa 1

Bu sezon Benfica'ya transferi sonrası adeta kariyer zirvesini yaşayan Kerem Aktürkoğlu, İzlanda'yı da boş geçmedi. Uluslar Ligi'nde A Milli Takım'ın İzlanda'yı 4-2 yendiği karşılaşmada ceza sahası dışından harika bir şutla ağları bulan futbolcu Portekiz'de büyük yankı uyandırdı.

 

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de manşetleri ele geçirdi: "Gecenin en güzel anı" - Sayfa 2

Uluslar Ligi'nde attığı 4 gol ile Benjamin Sesko ve Victor Gyökeres ile gol krallığını paylaşan Kerem Aktürkoğlu için Portekiz basınında yer alan haberler şöyle:

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de manşetleri ele geçirdi: "Gecenin en güzel anı" - Sayfa 3

SAPO: "Aktürkoğlu'ndan Türkiye'yi İzlanda karşısında galibiyete taşıyan muhteşem gol"

SAPO'da yer alan haberde Kerem Aktürkoğlu'nun 90+5. dakikada attığı golden övgiyle söz edildi. Ayrıca milli futbolcunun Arda Güler'in attığı golde kaleciye yaptığı baskıya da ayrı parantez açıldı.

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de manşetleri ele geçirdi: "Gecenin en güzel anı" - Sayfa 4

ZERO ZERO: "Türkiye, Aktürkoğlu'nun muhteşem golüyle 4. Grup'ta liderliğini sürdürdü"

Maçta normal sürenin bitmesine 10 dakikadan az kala 3 golün gelmesinde düello olarak bahseden Zero Zero, Kerem Aktürkoğlu'nun skoru belirleyen golüne ise "Harika" yakıştırmasını yaptı.