Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri reddettikleri teklifi açıkladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na Rus takımı Spartak Moskova'dan transfer teklifi geldiği ortaya çıktı. Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avila teklife verdikleri yanıtla ilgili konuştu.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri reddettikleri teklifi açıkladı - Sayfa 1

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na Rusya'nın Spartak Moskova takımının talip olduğu ileri sürüldü. Kerem'in menajeri William D'Avila, Spartak'tan gelen teklifi Rus basınına değerlendirdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri reddettikleri teklifi açıkladı - Sayfa 2

Sport Express'e konuşan D'Avila, futbolcusunun Rusya'dan gelen bir teklifi kabul etmeyeceğini belirterek "Kerem Avrupa kupalarına katılan bir kulüpte oynamak istiyor" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri reddettikleri teklifi açıkladı - Sayfa 3

FIFA ve UEFA, 2022 yılında Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı nedeniyle, Rusya Milli Takımı'nın ve Rus kulüplerinin kendi organizasyonlarına katılmasını yasaklamıştı.

Haberde Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcusunun transferinden en az 10 milyon Euro gelir elde etmeyi beklediği ifade edildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun sarı kırmızılı kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri reddettikleri teklifi açıkladı - Sayfa 4

William D'Avila'nın bu açıklamasının ardından Rus ekibinden de çok konuşulacak bir açıklama geldi.

"REKLAM YAPIYOR"
Spartak Genel Direktörü Oleg Malyshev, William D'Avila'nın sözlerinin hatırlatılmasının ardından "Her şeyden önce menajerinin açıklamalarının gerçekle örtüşmediği, oyuncunun bir tür reklamını yaptığını, oyuncuyu bir takıma transfer etmeye çalıştığını anlamalısınız"