Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanında tansiyon yükseldi; Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden detay

Kızılcık Şerbeti 1. bölümü ile Show TV ekranlarında görücüye çıktı. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Doğukan Göngör'ün yer aldığı yeni dizi fragmanındaki başörtüsü tartışması ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Konusu ile sosyal medyayı ikiye bölen yapımın reyting sonuçlarındaki detay herkesi şoke ederken, Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanı da seyirciyi iyice meraklandırdı. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanında tansiyon yükseldi; Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden detay - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti henüz yayın hayatına başlamadan, ilk tanıtımı ile hafızalara kazınmıştı. Sibel Taşçıoğlu, Ömer Ünal, Müjde Uzman ve Abdullah Ünal gibi isimleri buluşturan Kızılcık Şerbeti'ndeki başörtüsü tartışması dikkat çekerken, dizinin reyting sonuçları da bir o kadar şaşırttı. İşte tüm detaylar ve Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragman detayları... 

115
Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanında tansiyon yükseldi; Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden detay - Sayfa 2

Kızılcık Şerbeti dizisinde farklı kültürlere sahip ailelerinin çocukları Doğa ve Fatih'in evlenmesi ile yaşanan çarpıcı olaylar Show TV ekranlarına damga vurdu.

215
Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanında tansiyon yükseldi; Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden detay - Sayfa 3

Zaman zaman hepimizin şahit olduğu başörtüsü ayrımcılığı ilk kez bir diziye konu edinildi. Bu durum sosyal medyada bazıları tarafından eleştirilirken, kimileri tarafından ise sık sık gündeme gelen başörtüsü konusunun ele alınması olumlu yönde yorumlandı.  

315
Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanında tansiyon yükseldi; Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden detay - Sayfa 4

Ancak, henüz başlamadan hafızalarda yer edinin Kızılcık Şerbeti dizisinin 1. bölümü hüsranla sonuçlandı! Gerçek bir hikayeden uyarlanan Kızılcık şerbeti reyting sıralamasında ilk 10'a bile gimeyi başaramadı. 

415