Kızılcık Şerbeti 3. bölüm fragmanı olay oldu; Yeni dizide başörtüsü krizi büyüyor

Kızılcık Şerbeti dizisinde başörtüsü krizi büyüyor. Usta oyuncu Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Göngör'ün yer aldığı Show TV'nin yeni yapımında gerilim tırmanya devam ediyor. Alev'in Nursema'ya söylediği sözler bardağı taşıran son damla olurken, Doğa ile Fatih'in arasında yaşananlar ve düğüne gelen sürpriz misafir geceye damga vuracak. İşte Kızılcık Şerbeti 3. bölüm fragman detayları...

Kızılcık Şerbeti 3. bölüm fragmanı olay oldu; Yeni dizide başörtüsü krizi büyüyor - Sayfa 1

Ekranların yeni soluğu Kızılcık Şerbeti dizisi seyircisini şaşırtmaya devam ediyor. Henüz başlamadan tanıtımı ile dikkat çeken yapımda başörtüsü sorunu her geçen gün artıyor. Peki Kızılcık Şerbeti 3. bölümde bizleri neler bekliyor? Haydi gelin birlikte inceleyelim... 

117
Kızılcık Şerbeti 3. bölüm fragmanı olay oldu; Yeni dizide başörtüsü krizi büyüyor - Sayfa 2

Kızılcık Şerbeti'nde idealist bir annenin kızının, başörtülü bir aileye gelin gitmesi ile başlayan hikayede sular iyice ısındı. Konusu ile sosyal medyayı ikiye bölen yeni dizi izleyenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Yeni bölümde yaşanan tartışmayı kimse bu kadar erken beklemiyordu. 

217
Kızılcık Şerbeti 3. bölüm fragmanı olay oldu; Yeni dizide başörtüsü krizi büyüyor - Sayfa 3

Başından bu yana dünürlerinin başörtülü olması sebebiyle inanılmaz ön yargılı olan Kıvılcım'ın kuralları tek tek çiğneniyor. Kızılcık Şerbeti 2. bölümde Doğa'nın okulu dondurmasına annesinin verdiği tepkiler ekranlara damga vururken yeni bölümde çok daha büyük olaylar yaşanacak!

317
Kızılcık Şerbeti 3. bölüm fragmanı olay oldu; Yeni dizide başörtüsü krizi büyüyor - Sayfa 4

KIZILCIK ŞETBETİ 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Her bölümünün ayrı bir merakla beklendiği Kızılcık şerbeti'nde pompalar peş peşe patlayacak. Doğa'nın teyzesi Alev'in Nursema'ya, "Senin yüzün ne kadar güzel niye kapattın ki kafanı" sözleri Fatih'in ailesi için bardağı taşıran son damla olacak! 

417