Kızılcık Şerbeti 4. bölümde sınırları zorlayan olay; O sözler ortalığı karıştırdı

Kızılcık Şerbeti dizisi 4. bölümü ile cuma akşamı Show TV ekranlarında boy gösterecek. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrollerinde yer aldığı yeni yapım bu hafta atağa geçti. Beklediği başarıyı yavaş yavaş elde etmeye başlayan Kızılcık şerbeti'nin yeni bölümünde yaşananlar sınırları zorlayacak. Detaylar haberimizde...

Kızılcık Şerbeti 4. bölümde sınırları zorlayan olay; O sözler ortalığı karıştırdı - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti ekran macerasına devam ediyor. Kısa sürede başörtüsü krizi ile dikaktleri üzerine çeken yeni yapım reytinglerde istediği sıralamaya girememişti. Ancak Kızılcık Şerbeti'nin geçtiğimiz bölüm sonuçlarında bir hareketlenme söz konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölümde sınırları zorlayan olaylar yaşanacak derken neyden bahsediyoruz? Haydi gelin hep birlikte inceleyelim... 

117
Kızılcık Şerbeti 4. bölümde sınırları zorlayan olay; O sözler ortalığı karıştırdı - Sayfa 2

Kızılcık Şerbeti 1. ve 2. bölüm reyting sonuçlarında hüsrana uğramıştı. Kısa sürede fenomen haline gelen Yalı Çapkını dizisi ile aynı güne denk gelmesiyle de büyük bir izleyici kitlesi kaybeden yeni yapım atağa geçti. Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz cuma günü totalde 3.75, AB’de 4.57 ve ABC1’de ise 5.2 reytinge ulaştı. Totalde 10. sırada yer alsa da AB'de 4. sıraya yükseldi.

217
Kızılcık Şerbeti 4. bölümde sınırları zorlayan olay; O sözler ortalığı karıştırdı - Sayfa 3

F5HABER ekibi olarak siz değerli okuyucularımıza, Kızılcık Şerbeti'nin geçtiğimiz reyting sıralamalarında kötü sonuçlar elde ettiğini, ancak dizide yaşanan çarpıcı gelişmeler ile bir anda zirveye de sıçrayabileceğinin altını çizmiştik. 

317
Kızılcık Şerbeti 4. bölümde sınırları zorlayan olay; O sözler ortalığı karıştırdı - Sayfa 4

Henüz yayın hayatına girmeden tanıtımlarında yer alan başörtüsü sahneleri ile gündem olan Kızılcık Şerbeti'nde kriz büyüyor! Tamamen ayrı dünyaların insanları olan Doğa ve Fatih'in evlilik kararı ile başlayan hikayede işler iyice sarpa sardı.

417