Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde büyük ayıp; Sıla Türkoğlu hayranları ayağa kalktı

Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm Show TV ekranlarında uzun bir aradan sonra seyirciyle buluşurken herkesin merak ettiği sorular da yanıtını bulmuş oldu. Ancak bir detay izleyiciyi ayağa kaldırdı. İşte tepki çeken o detay…

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde büyük ayıp; Sıla Türkoğlu hayranları ayağa kalktı - Sayfa 1

Uzun bir yaz tatili arasının ardından seyircinin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm heyecan ve gerilim dolu sahnelerle seyircinin karşısında olurken sezon finali soruları da yanıtını buldu.

110
Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde büyük ayıp; Sıla Türkoğlu hayranları ayağa kalktı - Sayfa 2

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezon bol tepki sahneler ile seyircinin karşısında olacak gibi duruyor.

210
Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde büyük ayıp; Sıla Türkoğlu hayranları ayağa kalktı - Sayfa 3

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve  Doğukan Güngör’ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni karakterler de belli oldu.

310
Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde büyük ayıp; Sıla Türkoğlu hayranları ayağa kalktı - Sayfa 4

ŞEBNEM BOZOKLU “MERİ” İLE KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDE

Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu dizide, Sönmez’in (Aliye Uzunatağan) İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri’ye (Meryem) hayat veriyor. İstanbul’da teyzesiyle yaşamaya başlayacak olan Meri’nin; neşeli, samimi, candan ve yardımsever karakteri ekran başındaki izleyenlerin gönlünü fethedecek.

410