Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş gelişme; O isim devreye girdi

Ekranların yeni soluğu Kızılcık Şerbeti 2. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Henüz yayın hayatına başlamadan önce konusu ile Türkiye’nin gündemine oturan Kızılcık Şerbeti dizisinde bu akşam flaş bir gelişme yaşanacak. Öte yandan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde ünlü ismin devreye girmesiyle işler iyice karışacak. Detaylar haberimizde…

Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş gelişme; O isim devreye girdi - Sayfa 1

Tanıtımlarında gösterilen başörtüsü detayı ile dillere düşen Kızılcık Şerbeti dizisi konuşulmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti’nde usta oyuncu Evrim Alasya ekranlarda alışılagelmişin dışında bir rol üstlenirken, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör de başrolü paylaşıyor.

115
Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş gelişme; O isim devreye girdi - Sayfa 2

Yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Kızılcık Şerbeti 2. bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında boy gösterecek. İki farklı kültürlere sahip ailenin çocuklarının evlenmesi ile başlayan hikayede olaylar iyice sarpa sarmaya başladı.

215
Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş gelişme; O isim devreye girdi - Sayfa 3

Kızılcık Şerbeti ülkemizde sürekli maruz kalınan başörtüsü ayrımcılığını ekranlara taşıyor. Sosyal medyada da bir kısmın eleştirdiği bir kısmın ise bu konunun ele alınmasından hoşnut olduğu yeni yapımın ilk reyting sonuçları hüsranla sonuçlandı. 

315
Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş gelişme; O isim devreye girdi - Sayfa 4

Sıralamada ilk 10’a bile girmeyi başaramayan yeni yapımın akıbeti herkes tarafından merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti’nin reyting sonuçları bu şekilde giderse erken final yapması kaçınılmaz son gibi duruyor. 

415