Kızılcık Şerbeti dizisinde olay dayak sahnesi; Kimse gözlerine inanamadı

Bu sezonun en çok ses getiren dizilerinin başında yer alan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm için geri sayım başladı. Geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Kızlcık Şerbeti son bölüm etkileri sürerken Kızılcık Şerbeti yeni bölümdeki olay dayak sahnesi günlerce konuşulacak gibi duruyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde olay dayak sahnesi; Kimse gözlerine inanamadı - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana seyircinin dilinden düşmüyor. Her hafta ayrı bir olay olan Show TV'nin iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu kez diğerlerinden çok farklı. 

116
Kızılcık Şerbeti dizisinde olay dayak sahnesi; Kimse gözlerine inanamadı - Sayfa 2

Sıla TürkoğluDoğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındıran Kızılcık Şerbeti 11. bölüm ile yine fırtınalar estirmeye geliyor. 

216
Kızılcık Şerbeti dizisinde olay dayak sahnesi; Kimse gözlerine inanamadı - Sayfa 3

Başörtüsü tartışmaları ile başlayıp birçok farklı konuya değinen yeni dizi çoğu zaman eleştirilen odak noktasında olsa da geniş bir izleyici kitlesine sahip. 

316
Kızılcık Şerbeti dizisinde olay dayak sahnesi; Kimse gözlerine inanamadı - Sayfa 4

Kızılcık şerbeti son bölümde Kıvılcım ve Ömer'in aşkı büyük ses getirirken, yatak sahnesi ise gündeme oturmuştu. Ömer'in oğlu ve eski eşine yakalanmadan evi terk eden Kıvılcım'ın bundan sonra ne yapacağı epey merak ediliyor. 

416