Kızılcık Şerbeti dizisinde pes dedirten sahne; Dini nikah sonrası yeni bir olay daha!

Yayınlandığı ilk günden bu yana oldukça dikkat çeken ve ele aldığı konular ile sık sık eleştirilen Kızılcık Şerbeti son bölüm yine hafızalara kazındı. Ancak bu kez işler çok fena karışıyor. Dizideki tüm ipleri koparacak bir gelişmenin ayrıntılarını sizler için haberimizde derledik.

Kızılcık Şerbeti dizisinde pes dedirten sahne; Dini nikah sonrası yeni bir olay daha! - Sayfa 1

Bu sezonun en flaş dizileri arasına adına yazdıran Kızılcık Şerbeti 16. Bölüm ile Show TV ekranlarında boy gösterdi. Her zamanki gibi dizi yine milyonların ağzını açık bırakmayı başardı.

126
Kızılcık Şerbeti dizisinde pes dedirten sahne; Dini nikah sonrası yeni bir olay daha! - Sayfa 2

Oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Göngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 16. bölüm izleyenlerin hafızasına kazındı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm de merakla beklenmeye başladı. 

226
Kızılcık Şerbeti dizisinde pes dedirten sahne; Dini nikah sonrası yeni bir olay daha! - Sayfa 3

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih evliliğinde yaşanan flaş gelişmeler ilgiyle izlenirken, Kıvılcım ile Ömer aşkı da ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

326
Kızılcık Şerbeti dizisinde pes dedirten sahne; Dini nikah sonrası yeni bir olay daha! - Sayfa 4

Show TV ekranlarında soluksuz izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut’a deli gibi aşık olan Nursema’nın hiç tanımadığı bir adamla imam nikahının kıyılması büyük tepkilere neden olmuştu!

426