Kızılcık Şerbeti dizisinde sonunda beklenen oldu; Gerçek herkesin bildiğinden farklı çıktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih'in arasındaki gerilim tırmandıkça tırmanıyor. Kızılcık şerbeti 7. bölümde olanlar konuşulmaya devam ederken, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleyen herkese "Gerçek çok farklı çıktı" dedirtti. Haydi gelin detaylara birlikte göz atalım...

Kızılcık Şerbeti dizisinde sonunda beklenen oldu; Gerçek herkesin bildiğinden farklı çıktı - Sayfa 1

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 7. bölüm yine en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Herkesin hatırladığı gibi Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlanmadan önce tanıtımlarında gösterilen başörtüsü karışıtlığı ile dikkatleri çekmişti. 

119
Kızılcık Şerbeti dizisinde sonunda beklenen oldu; Gerçek herkesin bildiğinden farklı çıktı - Sayfa 2

Sosyal medyada bir kesim Kızılcık Şerbeti konusunu eleştirirken, bazıları da günümüzde yaşadığımız bir sorunun ekranlara yansıtılmasından hoşnut olduğunu dile getirmişti. 

219
Kızılcık Şerbeti dizisinde sonunda beklenen oldu; Gerçek herkesin bildiğinden farklı çıktı - Sayfa 3

Dizinin başından bu yana farklı kültürlerde büyüyen Doğa ve Fatih'in aralarındaki en büyük sorunun ailelerinde yaşanan başörtüsü krizi olduğu ön plana çıkıyordu. 

319
Kızılcık Şerbeti dizisinde sonunda beklenen oldu; Gerçek herkesin bildiğinden farklı çıktı - Sayfa 4

Ancak dizide yaşana son gelişmeler ve Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı gerçeğin çok farklı olduğunu ortaya koydu. Ve sonunda beklenen o gelişme de gerçekleşti. 

419