Kızılcık Şerbeti dizisinde yasak aşk bombası; Seyirci duyduklarına inanamadı

Kızılcık Şerbeti 9. bölüm Doğa ve Fatih evliliği yaşanılan krizler ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Show TV’nin iddalı dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm şimdiden merakla beklenirken, Kızılcık Şerbeti 10. bölüm fragmanında duyulan sözler yasak aşkın sinyallerini verdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde yasak aşk bombası; Seyirci duyduklarına inanamadı - Sayfa 1

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen gibi isimleri buluşturan Kızılcık Şerbeti 9. bölüm yine Show TV ekranlarında fırtınalar estirdi. Ancak Kızılcık Şerbeti yeni bölüm şimdiden gündeme oturdu bile.

122
Kızılcık Şerbeti dizisinde yasak aşk bombası; Seyirci duyduklarına inanamadı - Sayfa 2

Yeni yapım henüz yayın hayatına başlamadan önce tanıtımındaki başörtüsü sahneleriyle epeyce konuşulmuştu. Kızılcık Şerbeti dizisinde her hafta başka bir dikkat çekici konuya değiniliyor.

222
Kızılcık Şerbeti dizisinde yasak aşk bombası; Seyirci duyduklarına inanamadı - Sayfa 3

Sevilen dizide Doğa’nın annesi Kıvılcım ve Fatih’in amcası Ömer’in arasındaki ilişki farklı bir boyuta doğru ilerlerken, herkesin ağzını açık bırakacak bir aşk daha kıvılcımlanmaya başlayacak!

322
Kızılcık Şerbeti dizisinde yasak aşk bombası; Seyirci duyduklarına inanamadı - Sayfa 4

Kısacası Kızılcık Şerbeti 9. bölümden sonra tansiyon bir daha hiç düşmeyecek! Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Haydi gelin detayları inceleyelim…

422