Kızılcık Şerbeti yeni bölümde herkes birbirine girdi; Büyük kriz patladı

Kızılcık Şerbeti 5. yeni bölüm için geri sayım başladı. Show TV ekranlarının yeni soluğunda büyük kriz patladı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde cuma akşamı resmen herkes biribirine girecek. Detaylar haberimizde...

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde herkes birbirine girdi; Büyük kriz patladı - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti her geçen gün seyircisini şaşırtmayı başarıyor. Ülkemizde sürekli gündeme gelen başörtüsü ayrımcılığının ekranlara yansıtıldığı dizi henüz yayın hayatına başlamadan bile olay olmuştu. Kızılcık Şerbeti 5. bölümü 24 Kasım Cuma günü Show TV'de boy gösterecek. Yeni bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla Doğa ve Fatih cephesinde işler iyice sarpa sarıyor.

114
Kızılcık Şerbeti yeni bölümde herkes birbirine girdi; Büyük kriz patladı - Sayfa 2

Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosunda Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu'nun yanı sıra Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Yasak Elma dizisinden ayrılan Barış Kılıç gibi isimleryer alıyor. 

214
Kızılcık Şerbeti yeni bölümde herkes birbirine girdi; Büyük kriz patladı - Sayfa 3

Birbirlerinden farklı kültürlerde büyüyen Doğa ve Fatih'in evlenmesi ile yaşanan olayların konu edinildiği Kızılcık Şerbeti en son 4. bölümü ile karşımıza çıkmıştı. Kayhan'ın nişanlısı Ecem'in başını kapatarak Ünal ailesini etkilemeye çalışması konuşulmaya devam ederken, Kızılcık şerbeti 5. bölüm fragmanını izleyen herkes şoka uğradı. 

314
Kızılcık Şerbeti yeni bölümde herkes birbirine girdi; Büyük kriz patladı - Sayfa 4

Ekranların yeni yapımında farklı düşüncelerin ve inançların sadece başörtüsünden ibaret olmadığı görüldü. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde adeta dizideki bütün oyuncular birbirine giriyor! 

414