Okullarda yaz döneminde tatil 4 ay oluyor! Yaz dönemi için milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişme yaşanıyor. İşte 4 ay olacak tatilin ve haberin tüm ayrıntıları…
Yemek ve kitap ücretleri aldı başını gidiyor! 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı özel okul fiyatları velileri çileden çıkarttı. Geçen seneye oranla ciddi bir artış yaşanan eğitim ücretleri 150 bin TL'ye kadar çıkarken ebevenynlere bir çelme de yemek ve kırtasiye fiyatlarından geldi! Erken kayıt döneminde çocuğunu uygun fiyata özel okula yazdıranlar da fahiş fiyat artışından kaçamadı. İşte detaylar…
Fahiş fiyat artışı özel okulları da vurdu! 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı özel okul fiyatları velileri çileden çıkarttı. Geçen seneye oranla ciddi bir artış yaşanan eğitim ücretleri 150 bin TL'ye kadar çıkarken ebevenynlere bir çelme de yemek ve kırtasiye fiyatlarından geldi! Erken kayıt döneminde çocuğunu uygun fiyata özel okula yazdıranlar da fahiş fiyat artışından kaçamadı. İşte detaylar…
Bu site deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla KVKK ve GDPR uyarınca çerez(cookie) kullanmaktadır. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.