Sanatçılardan 'koruyucu aile' mesajı Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, Emine Erdoğan'ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla koruyucu ailelere, devlet koruması altında büyüyen çocuklara verdiği yemeğe katılarak, koruyucu aile olunmasının önemine dikkati çekti.
Ebru Yaşar’dan Kadınlar Günü açıklaması Şarkıcı Ebru Yaşar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Şişli'de düzenlenen konserde sahne aldı. Kadınlarla erkeklerin bir bütün olduğunu ifade eden Yaşar erkeklere seslenerek, "Bizi sevdiğiniz zaman her şeyi sizlerin önünüze sermeye hazır oluyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kadınlar Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, "Kadının ve erkeğin her şeyden önce insan oldukları gerçeğini unutarak onlara bir ırkçılık türü olan cinsiyetçilik gözlüğü ile bakanların bakış açısını değiştirmeye çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz" dedi.
Türkiye'den gönderilen çiçekler 20 ülkenin kadınla Türkiye'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 20 ülkeye yaklaşık 5 milyon dolarlık kesme çiçek ihraç edildi.
Türkiye'den gönderilen çiçekler 20 ülkenin kadınlarını sevindirecek Türkiye'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 20 ülkeye yaklaşık 5 milyon dolarlık kesme çiçek ihraç edildi.
PKK 967 kadın teröristi infaz etti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan raporda terör örgütü PKK'nın son 12 yılda kendi kadrosundan 967 kadın teröristi infaz ettiği yer aldı.
CHP'li Engin'den 8 Mart teklifi CHP İstanbul Milletvekili Engin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün resmi tatil olması için kanun teklifi verdi.
Yağmura rağmen binlerce kadın katıldı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle binlerce kadın, sloganlar eşliğinde Taksim Meydanı'ndan Tünel'e yürüdü.
Arkadaşına böbreğini bağışladı İzmir'de "Dost kara günde belli olur" dedirten iki kadının dayanışması, hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hem de Dünya Böbrek Günü'nde böbrek kardeşliğine dönüştü.
‘‘Cushing denen bir hastalık geçirdim, şimdi iyiyi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Eyüpsultanlı kadınlarla bir araya gelen Türkan Şoray, "Cushing denen bir hastalık geçirdim, ameliyat oldum şimdi de kortizon alıyorum. Hastalığımdan dolayı uzun zamandır inziva da gibiydim, şimdi iyiyim" dedi.
‘‘Cushing denen bir hastalık geçirdim, şimdi iyiyim’’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Eyüpsultanlı kadınlarla bir araya gelen Türkan Şoray, "Cushing denen bir hastalık geçirdim, ameliyat oldum şimdi de kortizon alıyorum. Hastalığımdan dolayı uzun zamandır inziva da gibiydim, şimdi iyiyim" dedi.
Yıldırım, köyünü Türkiye’ye tanıtan Zümran Ömür’ü Başbakan Binali Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla köyünü tüm ülkeye tanıtan Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı Zümran Ömür ve dernek üyesi kadınları kabul etti.
Yıldırım, köyünü Türkiye’ye tanıtan Zümran Ömür’ü kabul etti Başbakan Binali Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla köyünü tüm ülkeye tanıtan Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı Zümran Ömür ve dernek üyesi kadınları kabul etti.
Atatürk Havalimanı apronunda Kadınlar Günü’ne özel Atatürk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Sevices (TGS), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarını unutmadı. Atatürk Havalimanı apronunda düzenlenen özel etkinlikte kadın çalışanlara uzmanlar eşliğinde yüz ve cilt bakımının yanı sıra, vücut ve yağ analizi de yapıldı.
Atatürk Havalimanı apronunda Kadınlar Günü’ne özel etkinlik Atatürk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Sevices (TGS), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarını unutmadı. Atatürk Havalimanı apronunda düzenlenen özel etkinlikte kadın çalışanlara uzmanlar eşliğinde yüz ve cilt bakımının yanı sıra, vücut ve yağ analizi de yapıldı.
Filistin'de direnişin adı 'kadın' Filistinli kadın Sahar Fahed Qawasmi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Filistinli kadınların yaşadıklarını anlattı.
Bu site deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla KVKK ve GDPR uyarınca çerez(cookie) kullanmaktadır. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.