Koronavirüse karşı iyi geldiği söylentisi kınanın satışını da artırdı

Türkiye'de de 6 kişide görülen koronavirüse karşı her geçen gün iyi geldiği söylenen bir maddede satışlar patlıyor. Son olarak kınanın elleri dezenfekte ettiği söylentisi kınaya olan talebi artırdı.

Koronavirüse karşı iyi geldiği söylentisi kınanın satışını da artırdı - Sayfa 1

Ülkemizde koronavirüsün tespit edildiği kişi sayısı 6'ya yükselirken sosyal medyada koronavirüse karşı kınanın elleri dezenfekte ettiği söylentisi vatandaşların kınaya olan talebini arttırdı.

111
Koronavirüse karşı iyi geldiği söylentisi kınanın satışını da artırdı - Sayfa 2

Türkiye'de koronavirüse görülmesinin ardından vatandaşların virüse karşı çözüm arayışları her geçen gün farklılık gösteriyor.

 
 

211
Koronavirüse karşı iyi geldiği söylentisi kınanın satışını da artırdı - Sayfa 3

KINAYA İLGİ ARTTI
Sosyal medya kullanıcıları tarafından korona virüsüne karşı kınanın elleri dezenfekte ettiği söylentisinin yayılması kınaya olan ilgiyi arttırdı. Öte yandan, koronavirüse karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşlar, alternatif tıp olan aktarlara akın etti.

311
Koronavirüse karşı iyi geldiği söylentisi kınanın satışını da artırdı - Sayfa 4

"ZENCEFİL, ZERDEÇAL SATIŞI ARTTI"
Koronavirüse karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşların aktarları tercih ettiğini belirten aktar Orhun Özfidancı, "Koronavirüse herhangi bir tedavisi olmadığı için kişinin bağışıklık sisteminin kuvvetli olması gerekiyor. Genel olarak bağışıklık sistemini arttıracak ürünler alınmakta. Zencefil, çörek otu, zerdeçal, ada çayı, ıhlamur satışı arttı.

411