Koronavirüsün yeni belirtisi açıklandı: Ciltte döküntü

En yaygın koronavirüs (Covid-19) semptomları arasında yüksek ateş ve kuru öksürük bulunuyor ancak cildinizde kaşıntılı bir döküntü varsa bu koronavirüse işaret olabilir. Express.co.uk'de yer alan habere göre, dünya çapında iki milyondan fazla insanı etkileyen koronavirüsün yeni bir belirtisinin ortaya çıktığı, ciltte kaşıntılı bir döküntüye neden olabileceği belirtildi

Koronavirüsün yeni belirtisi açıklandı: Ciltte döküntü - Sayfa 1

Koronavirüs (Covid-19) kolayca yayılan ölümcül bir enfeksiyon. En yaygın Covid-19 semptomları arasında yüksek ateş ve kuru öksürük bulunuyor ancak cildinizde kaşıntılı bir döküntü varsa bu koronavirüse işaret olabilir. 

120
Koronavirüsün yeni belirtisi açıklandı: Ciltte döküntü - Sayfa 2

Express.co.uk'de yer alan habere göre, dünya çapında iki milyondan fazla insanı etkileyen koronavirüsün yeni bir belirtisinin ortaya çıktığı, ciltte kaşıntılı bir döküntüye neden olabileceği belirtildi. 

220
Koronavirüsün yeni belirtisi açıklandı: Ciltte döküntü - Sayfa 3

Fransız dermatologlar halkı, koronavirüs ile ilişkilendirilebileceği bazı belirtiler konusunda uyardı. Uzmanlar, bazı kişilerde kalıcı, bazen ağrılı bir döküntü bildirdiğini, bu kişilere daha sonra Covid-19 tanısı konulduğunu belirtti.

 

320
Koronavirüsün yeni belirtisi açıklandı: Ciltte döküntü - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde de JAMA Neurology adlı tıp dergisinde yer alan yeni araştırmada, Covid-19'a yakalanan Çinlilerin bir kısmında, tökezleme, koordinasyon bozukluğu ve nöbetler gibi sorunların tespit edildiği belirtildi. 

 

420