Kostic transferi sonrası yer yerinden oynayacak: Kesinlikle çok vasat, oynaması mümkün değil

FENERBAHÇE HABERLERİ...Fenerbahçe, yaz transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala önemli bir hamle daha yaptı. Ferdi Kadıoğlu’nun gidişiyle sol tarafta sıkıntı yaşanacağını düşünen sarı-lacivertli yönetim Filip Kostic’i getirerek önlemini hemen aldı. Kritik transfer sonrası olay yaratacak itiraflar geldi. İşte detaylar...

Kostic transferi sonrası yer yerinden oynayacak: Kesinlikle çok vasat, oynaması mümkün değil - Sayfa 1

Yaz transfer döneminde Teknik Direktör Jose Mourinho’nun istediği her bölgeye oyuncu alan Fenerbahçe Yönetimi önceki gün de önemli bir hamle daha yaptı.
 

116
Kostic transferi sonrası yer yerinden oynayacak: Kesinlikle çok vasat, oynaması mümkün değil - Sayfa 2

Ferdi Kadıoğlu’nun gidişiyle sol tarafta güç kaybeden sarı-lacivertli takımda Sportif Direktör Mario Branco ve yönetim Serie A’nın köklü kulübü Juventus’un tecrübeli ismi Filip Kostic’i kaptı.
 

216
Kostic transferi sonrası yer yerinden oynayacak: Kesinlikle çok vasat, oynaması mümkün değil - Sayfa 3

Fenerbahçe resmen duyurdu: Fenerbahçemize hoş geldin Kostic Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı.
 

316
Kostic transferi sonrası yer yerinden oynayacak: Kesinlikle çok vasat, oynaması mümkün değil - Sayfa 4

Kulübümüzün, Juventus’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncu Filip Kostic, düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmemize imza attı. Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.
 

416