Luka Modric maçın ortasında Arda Güler'in peşine düştü 'Bunu yapma!' Maç sonrası Carlo Ancelotti...

Yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdüren Real Madrid, önceki akşam AC Milan ile bir hazırlık maçı yaptı. Arda Güler'in ilk 11'de başladığı karşılaşmayı eflatun-beyazlılar 1-0 kaybederken, Güler maçın en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Teknik direktör Carlo Ancelotti maç sonu basın toplantısında Güler hakkında konuşurken, maç esnasında Luka Modric ve Arda Güler arasında ilginç anlar yaşandı.

Luka Modric maçın ortasında Arda Güler'in peşine düştü 'Bunu yapma!' Maç sonrası Carlo Ancelotti... - Sayfa 1

Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürüyor. La Liga devi, hazırlık maçı kapsamında önceki akşam İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan ile karşı karşıya geldi.
 

110
Luka Modric maçın ortasında Arda Güler'in peşine düştü 'Bunu yapma!' Maç sonrası Carlo Ancelotti... - Sayfa 2

ARDA İLK 11'DE 
Real Madrid ve bir dönem Arda Güler için transfer teklifi götürdüğü iddia edilen AC Milan'ın, kozlarını paylaştığı karşılaşmaya Arda Güler ilk 11'de başladı.

210
Luka Modric maçın ortasında Arda Güler'in peşine düştü 'Bunu yapma!' Maç sonrası Carlo Ancelotti... - Sayfa 3

PERFORMANSI BEĞENİLDİ 
Arda Güler'in ilk yarı gösterdiği performansla göz doldurduğu maçta Güler, ikinci yarıda yerini Nico Paz'a bıraktı. Real Madrid karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

310
Luka Modric maçın ortasında Arda Güler'in peşine düştü 'Bunu yapma!' Maç sonrası Carlo Ancelotti... - Sayfa 4

TAKIMA YÖN VERDİLER 
Real Madrid, Milan'ın ilk yarıdaki sert takım savunması karşısında top yapmakta güçlük çekti. İlk yarıda oyunu yönlendiren isimler ise Arda Güler, Luka Modric ve Brahim Diaz oldu.

410