Ahu Tuğba hayatını kaybetti! Miami'deki evinde ölü bulundu

Uzun süredir hastalıklarla uğraşan Ahu Tuğba, Miami'deki evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı

F5HABER F5HABER
Ahu Tuğba hayatını kaybetti! Miami'deki evinde ölü bulundu

Astım hastalığı nedeniyle zor günler geçiren sinema oyuncusu Ahu Tuğba, ABD'de evinde hayatını kaybetti. ABD'nin Miami şehrinde hayatını kaybeden 69 yaşındaki, bir süre önce trafik kazası geçirmiş ve ameliyat olmuştu.

AHU TUĞBA NEDEN ÖLDÜ?
Bir süredir ileri seviye astım hastalığı olan ünlü sinema oyuncusu, ABD'nin Miami şehrinde evinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı

NURİ ALÇO'DAN PAYLAŞIM
Nuri Alço, Ahu Tuğba'nın vefat haberinin ardından "Canım dostum Ahu'nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm. Ahumuzu kaybettik" mesajını yayımladı.

Ahu Tuğba hayatını kaybetti! Miami'deki evinde ölü bulundu - Resim : 1

AHU TUĞBA KİMDİR?
Gerçek adı Tuğba Çetin olan, Ahu Tuğba, 1955 doğumlu.

Varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan Yeşilköy'de dünyaya gelen Tuğba, İstanbul Amerikan Kız Lisesi ve Robert Lisesi'nden mezun oldu.

Yönetmeninn kendisini görerek film çekme teklifi kabul eden Ahu Tuğba, Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölüünde eğitimi yarım bırakarak sinemaya atıldı. Hayatı boyunca 10 kez evlilik yapan Tuğba'nın 1991 doğumlu Anjelik isminde kızı vardır.

Amerika Birlik Devleti'nin Florida eyaletinde Miami'de kızıyla yaşadığı bilinen Tuğba, 1 Eylül 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

SONRAKİ HABER