Ahu Tuğba'nın cenaze işlemi için 1 milyon TL: Masrafları Türk iş adamı karşıladı

Miami'deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için harekete geçildi. Cenaze işlemleri için gerekli olan 30 bin doların karşılanması için Türk iş adamı Celal Kalyoncu devreye girdi.

F5HABER F5HABER
Ahu Tuğba'nın cenaze işlemi için 1 milyon TL: Masrafları Türk iş adamı karşıladı

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve KOAH nedeniyle nefes almakta güçlük çeken sanatçı Ahu Tuğba, 1 Eylül'de Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Ünlü iş adamı Ahu Tuğba'nın Türkiye'de son yolculuğuna uğurlanması için harekete geçti.

BUGÜN TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR

Habertürk'te yer alan habere göre, Miami'de polis memuru olan Ahu Tuğba'nın kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin Türkiye'de defnedilmesi için ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile yazışmalar yaptı.

Ahu Tuğba'nın cenaze işlemi için 1 milyon TL: Masrafları Türk iş adamı karşıladı - Resim : 1

Tuğba'nın cenazesi bugün Miami'de kalkacak uçakla İstanbul'a getirilecek. Cenaze için belirlenen 25-30 bin doları ise Türk iş adamı Celal Kalyoncu karşıladı.

AHU TUĞBA'NIN KIZI: ANNEMİ ÖPÜP UYUTTUM YANINA GİTTİĞİMDE BUZ GİBİYDİ

Uzun yıllardır annesiyle birlikte yaşayan kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, bugün telefonla bağlandığı Söylemezsem Olmaz programında annesini yatağında ölü bulduğu anları anlattı.

Ahu Tuğba'nın cenaze işlemi için 1 milyon TL: Masrafları Türk iş adamı karşıladı - Resim : 2

Yıllardır annesinin kendisi için her şeyi yaptığını yanından bir an olsun ayrılmadığını belirten Alejnatij "Annem uzun süredir ileri derecede KOAH hastasıydı ve son birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Akşam konuştuk, annemi öptüm seni seviyorum dedim uyuduk. Ben öğlen uyandım annemin dinlendiğini düşündüm ama gece olduğunda hala çıt yoktu. Daha sonra 911'i aradım. Annemin yanına bir gittim benim boncuk gözlüm buz gibi olmuş. Dünyanın en büyük acısı bir anneyi bir evladın o şekilde bulması. Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da ben annemi o şekilde görmeseydim" dedi.

SONRAKİ HABER