Özcan Deniz'in yeni ilişkisine annesinden onay gelmedi

Eşi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan, boşanma sonrası da gündemden düşmeyen Özcan Deniz, şu sıralar kendisinden bir hayli küçük modacı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. İddiaya göre ünlü oyuncunun kendisinden yaşça küçük sevgilisi, ailede de krize neden oldu. Oğlunun üzülmesini istemediği için bu aşka onay vermeyen Özcan Deniz'in annesi evi terk etti.

F5HABER F5HABER
Özcan Deniz'in yeni ilişkisine annesinden onay gelmedi

Eşi Feyza Aktan ile bir hayli olaylı biten evliliğiyle magazin gündeminden düşmeyen Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayınca yine gündeme bomba gibi düştü. Özcan Deniz çok mutlu olsa da Deniz'in ailesi bu ilişkiden çok memnun değil.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programından Seren Serengil konuyla ilgili, 'Annenin bu beraberlik için 'Rızam yoktur'' dediğini iddia etti.

Ünlü oyuncunun olaylı evliliğine, ailesi de dahil olmuş ve kavgalarla gündeme gelmişlerdi.

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar ile beraberliği geçmişte yaşanan bu kötü deneyimler sebebiyle aile tarafından onaylanmıyor.

OĞLUNU ENGELLEDİ

İlişkiyi onaylamayan anne Kadriye Deniz, iddiaya göre oğluyla yaşadığı evi terk etti, oğlunu sosyal medyadan da engelledi.

Oğlunun eski eşi Feyza Aktan ile olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen annenin bu beraberlik için “Rızam yoktur” dediğini Seren Serengil 'Söylemezsem Olmaz' yayınında açıkladı.

SONRAKİ HABER