Sosyal medya Fahriye Evcen'in hamilelik pozlarını konuşuyor

ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen karnı burnunda pozları ile sosyal medyayı salladı. Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren güzel oyuncunun fit hali dikkatlerden kaçmazken, eşinin yaptığı "bekliyoruz" yorumu da binlerce beğeni aldı.

F5HABER F5HABER
Sosyal medya Fahriye Evcen'in hamilelik pozlarını konuşuyor

Oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Karan adında bir oğlu olan Fahriye Evcen, ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. 7 aylık hamile olan Evcen, hamilelik fotoğraflarını "Kavuşmaya az kaldı" notuyla paylaştı.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında dünyaevine giren çiftin Karan isminde bir oğulları var. Şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Evcen, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Güzel oyuncu hamilelik fotoğraflarını "Kavuşmaya az kaldı" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Paylaşımlarda beyaz askılı bir elbise giymeyi tercih eden 36 yaşındaki oyuncunun, karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Sosyal medya Fahriye Evcen'in hamilelik pozlarını konuşuyor - Resim : 1

EŞİNİN PAYLAŞIMLARINA KAYITSIZ KALMADI

7 aylık hamile olan Fahriye Evcen, henüz bebeğinin cinsiyetini ve adını açıklamadı. Fotoğraflarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Evcen'in paylaşımına eşi Burak Özçivit, "Bekliyoruz" yorumunda bulundu.

Kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Evcen'in fotoğralarına, "Kadın hamileliğinin son aylarına gelmiş, güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş maşallah" gibi yorumlar yapıldı.

SONRAKİ HABER