Mauro Icardi transferinde bomba gelişmeler! Paylaşımlar olay oldu taraftar hazırlığa başladı

Sarı-Kırmızılılar, transferde yılın bombasını patlatıyor. Cim Bomi Arjantinli golcü Mauro İcardi ile anlaşmaya vardı. Hem Icardi, hem de menajeri de olan eşi olan Wanda Nara'dan heyecanlandıran paylaşımlar geldi. Golcü futbolcunun sözleşme detayları ve Türkiye'ye geliş tarihi de belli oldu. İşte transferin ayrıntıları...

Mauro Icardi transferinde bomba gelişmeler! Paylaşımlar olay oldu taraftar hazırlığa başladı - Sayfa 1

Transfer döneminin bitmesine yalnızca 2 gün kaldı. Son hamlesini yapan Galatasaray Mauro Icardi'ye özel hazırlık yapıyor. Gelin detaylara birlikte bakalım.

120
Mauro Icardi transferinde bomba gelişmeler! Paylaşımlar olay oldu taraftar hazırlığa başladı - Sayfa 2

Forvet takviyesi için PSG'nin dünyaca ünlü Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile görüşmelere başlayan Galatasaray, son noktaya ulaştı.

220
Mauro Icardi transferinde bomba gelişmeler! Paylaşımlar olay oldu taraftar hazırlığa başladı - Sayfa 3

Teknik Direktör Okan Buruk ve yönetici Erden Timur eşliğinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaşırken, Arjantinli golcü ve eşi Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar taraftarları heyecanlandırdı.

320
Mauro Icardi transferinde bomba gelişmeler! Paylaşımlar olay oldu taraftar hazırlığa başladı - Sayfa 4

SOSYAL MEDYADA ATEŞİ YAKTILAR

Transferin son günü olan Perşembe'ye kadar Türkiye'ye geleceği konuşulan ancak henüz transfere dair resmi duyuru yapmayan sarı-kırmızılılar sessizliğini korurken, anlaşmanın ateşini Icardi ailesi yaktı.

420