Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 21. son bölüm izle!

Kasaba Doktoru 21. bölümü ile TRT1’de seyirci ile buluştu. Kasaba Doktoru son bölümde, Leyla'nın hastalığı herkesi korkuturken Ömer kendini suçlar. Hakan, Mine, Leyla ve Ömer bir vakayla ilgili gerçeği ortaya çıkarınca yaşananlar Uluçınar’dan birinin hayatının tehlikeye girmesine sebep olur. Kasaba Doktoru 21. bölümde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kasaba Doktoru 21. Son bölüm izleme linki…

F5HABER F5HABER
Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 21. son bölüm izle!

Kasaba Doktoru son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kasaba Doktoru 21. bölümde, Yalçın yeni plan yapıyor. Berk yeniden Ömer ile rekabete girer. Ömer'in kafası Leyla'nın hastalığı ile meşguldür. Haberimizden Kasaba Doktoru 21. Bölümü izleyebilirsiniz…

Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 21. son bölüm izle! - Resim : 1

KASABA DOKTORU SON BÖLÜM İZLEME SAYFASI

KASABA DOKTORU 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Leyla’nın ani gelişen hastalığı herkesi tedirgin eder. Ömer bu durumdan kendisini sorumlu tutar, Leyla’nın yanında olmak ister ama işler beklediği gibi gitmez. Üstelik Berk de yeniden onunla rekabete girecektir.

Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 21. son bölüm izle! - Resim : 2

Yalçın, Neslihan ile ilgili öğrendikleri üzerine oyun planını değiştirir. Beklenmeyen bir müttefik sayesinde, Erol’un ortadan kaybolmasını sağlar. Neslihan iz peşindedir. Hakan ve Mine’nin ilişkisi sağlamlaşır fakat Leyla ile Ömer için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. Leyla hiç istemese de Ömer’e daha önce başvuru yaptığı hastanede çalışmak için Ankara’ya gitmesini söyler. Ömer gitmekle kalmak arasında bir karar vermek zorundadır.

Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 21. son bölüm izle! - Resim : 3

Hakan, Mine, Leyla ve Ömer bir vakayla ilgili gerçeği ortaya çıkarınca yaşananlar Uluçınar’dan birinin hayatının tehlikeye girmesine sebep olur. Bu sırada Neslihan’ın yaptığı bir hamle, Uluçınar’ın varlığını tehlikeye sokacak planı başlatır.

Benzer Haberler
Yeni yılı göremediler! Final kararı ile yıkılan diziler...

Yeni yılı göremediler! F5HABER-

Bir başladı, pir başladı! Tüm dizileri geride bıraktı!

Tüm dizilere kafa tuttu! Listenin birincisi şaşırttı F5HABER-

7 Ekim Reyting 2022 Cuma Reyting Sonuçları: Yalı Çapkını, Kasaba Doktoru, İyilik, MasterChef reyting sıralaması...

Yalı Çapkını zirveye kuruldu! F5HABER-

SONRAKİ HABER