Yalı Çapkını 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 5. bölüm izle!

Yalı Çapkını 5. son bölümü Star TV’de ekrana geldi. Dizinin 5. bölümünde, Ferit, Seyran'ı Yusuf'tan kıskanır. Gülgün’ün davetiyle Kazım ile beraber tüm aile Korhanlar'a gider. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 5. bölümü haberimizden kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz. İşte 21 Ekim Star TV full izleme sayfası…

F5HABER F5HABER
Yalı Çapkını 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 5. bölüm izle!

Star TV’de bu akşam Yalı Çapkını var. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yalı Çapkını’nda bu akşam (21 Ekim Cuma) Seyran, Yusuf yüzünden zor günler geçirir. Yusuf ile konuşan Seyran Halis Ağa'nın radarına takılır. Peki Yalı Çapkın’ı 5. bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını full izleme linki….

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 5. bölüm izle! - Resim : 1

YALI ÇAPKINI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Yusuf’un Seyran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenen Ferit, bu duruma bozulur. Yusuf’un ise Seyran’la konuşma ısrarı sürer. Seyran durumu açıklamak için Suna ile konuşması gerektiğini söyleyince Ferit kardeşlerin yalnız kalmasını sağlar. Gülgün’ün davetiyle Kazım ile beraber tüm aile Korhanları ziyarete gelir.

Yalı Çapkını 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 5. bölüm izle! - Resim : 2

YENİ BÖLÜMDE YENİ BİR YASAK AŞK MI DOĞUYOR?

Yalı Çapkını 5. bölüm ilk fragmanındaki bir sahneyi doğrular nitelikte bir sahne daha yaşandı. Yalı Çapkını 5. yeni bölüm 2. fragmanda yer alan sahnede Seyran'ın ablası Suna ile Fuat arasındaki yakınlaşmaya yer verildi. Daha önceki bölümlerde Fuat'ın Asuman'dan çocuğu olmadığı için başkasından çocuk sahibi olabileceği dillendirilmişti.

Benzer Haberler
Yalı Çapkını'na olay gönderme! 'Yine yangınlar yine ben sahnesi!'

Yalı Çapkını'ndan o sahneyi paylaşıp, saydırdı! F5HABER-

Yalı Çapkını kimin hikayesini anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu suskunluğunu bozdu...

Gülseren Budayıcıoğlu sonunda açıkladı! F5HABER-

Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı

Yalı Çapkını 'yuh' dedirtti! F5HABER-

SONRAKİ HABER