Yalı Çapkını 8. son bölüm izle! Yalı Çapkını 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını 8. son bölümü Star TV’de ekrana geldi. Dizinin 8. bölümünde, Suna'nın Ferit'i öptüğünü öğrenen Seyran Ferit'e patlar. Sonrasında da ondan yardım istemek zorunda kalır. Bu yardım karşılıksız olmayacaktır. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 8. bölümü haberimizden kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz. İşte 11 Kasım Star TV full izleme sayfası…

F5HABER F5HABER
Yalı Çapkını 8. son bölüm izle! Yalı Çapkını 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV’de bu akşam Yalı Çapkını var. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yalı Çapkını’nda bu akşam (11 Kasım Cuma) Ferit'e ağza alınmayacak laflar söyleyen Seyran onu adeta ağlatır. Kazım Suna'yı evlendirmeye karar verir. Suna, Seyran'dan yardım ister. Seyran ise Ferit'e yalvarır ama Ferit çocuk yapma şartı ile ona yardım edeceğini söyler. Peki Yalı Çapkın’ı 8. bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını full izleme linki….

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE

yalı çapkını son bölüm izle

YALI ÇAPKINI 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit gece Suna’nın kendisini öptüğünü Seyran’a söyleyince Seyran çok sinirlenir ve Ferit suçsuz olduğunu söylese de ona inanmaz ve onu suçlar.

Yalı Çapkını 8. son bölüm izle! Yalı Çapkını 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Seyran; annesinin hasta olduğunu öğrenince soluğu onun yanında alır ve gece annesinin yanında kalır. Ferit ise durumdan istifade Pelin ile dışarı çıkar. Seyran, Suna’ya Ferit’i öpmesiyle ilgili hesap sorarken olan biteni duyan Kazım deliye döner ve Suna için yeni planını uygulamaya koyar.

Benzer Haberler
Yalı Çapkını'nın çekildiği yalının kirası dudak uçuklattı! Bir kuruşuna dokunmuyorlar

Yalının aylık kirası dudak uçuklattı! F5HABER-

Yalı Çapkını abarttıkça abarttı! Tepki çekecek sahne...

Yalı Çapkını yine bildiğiniz gibi! F5HABER-

Yalı Çapkını 17 yıllık diziyi hüsrana uğrattı! Ekim ayı boyunca...

17 yıllık diziyi yerinden etti! F5HABER-

SONRAKİ HABER