Yalı Çapkını kimin hikayesini anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu suskunluğunu bozdu...

Gülseren Budayıcıoğlu, Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını ile ilgili ilk kez konuştu. Afra Saraçoğlu, Ramazan Mert Fırat ve Çetin Tekindor'un başrolü paylaştığı dizinin hikayesinin gerçek olduğunu duyurdu. Daha dizi başlamadan herkes hikayesinin gerçek olup olmadığını merak ediyordu. İşte Yalı Çapkını'nın yazarından hikayeye dair açıklamalar...

F5HABER F5HABER
Yalı Çapkını kimin hikayesini anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu suskunluğunu bozdu...

Yalı Çapkını konusu ve oyuncuları ile bu sezonun en sevilen yapımlarından biri oldu. Dizinin 1. bölümü Youtube'da 9 milyon izlendi. Yalı Çapkını'nın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu dizi ve karakterler hakkında ilk kez açıklama yaptı. Dizinin gerçek bir hikayeden olması diziyi daha da özel hale getirirken, karakterlerin gelecekte başına gelecekler de şimdiden araştırılıyor.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'NUN YALI ÇAPKINI AÇIKLAMASI

Dizi hakkında açıklama yapan Budayıcıoğlu '' Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız.' diyerek merakları giderdi.

Yalı Çapkını kimin hikayesini anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu suskunluğunu bozdu... - Resim : 1

Ayrıca '' Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşlerimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme'nin ve Suna'nın kaderi bambaşka.'' diye belirtti.

Benzer Haberler
Yalı Çapkını'na olay gönderme! 'Yine yangınlar yine ben sahnesi!'

Yalı Çapkını'ndan o sahneyi paylaşıp, saydırdı! F5HABER-

Yalı Çapkını yeni fragmanındaki bir sahne herkesi çıldırttı!

Yine Yalı Çapkını yine olay! F5HABER-

Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı

Yalı Çapkını 'yuh' dedirtti! F5HABER-

SONRAKİ HABER