Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajları

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatının ardından siyaset dünyasından çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.

Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajları - Sayfa 1

Mesut Yılmaz hayatını kaybetti. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, akciğer ve beyninde tespit edilen tümör nedeniyle tedavi görüyordu. 72 yaşında vefat eden Mesut Yılmaz bir dönem Türk siyasetine damga vuran isimlerden biriydi. 36 yaşında siyasete girmiş bakanlık, başbakanlık yapmıştı.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatının ardından siyaset dünyasından çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
 

114
Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajları - Sayfa 2

TBMM Başkanı Başkanı Mustafa Şentop, Yılmaz'ın vefatıyla ilgili olarak, "Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine rahmet, başta eşi Berna Yılmaz hanımefendi olmak üzere tüm kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. 

214
Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajları - Sayfa 3

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın vefatına ilişkin, "Eski Başbakanlarımızdan, değerli siyaset ve devlet adamı Mesut Yılmaz’ın vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" mesajını paylaştı. 

314
Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajları - Sayfa 4

İYİ Parti lideri Merak Akşener, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin yetiştirdiği kıymetli devlet insanı, Eski Başbakanımız Mesut Yılmaz’ı kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle öğrendim. Ülkemiz önemli bir değerini kaybetti... Merhuma Allah’tan rahmet, değerli eşine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun..." dedi. 

414