MG HS Türkiye’de; fiyatı inanılmaz... Onu kimse ehlileştiremez! Tam bir canavar

MG bu işi biliyor. MG ailesinin yüksek performanslı aracı HS Türkiye’de satışta. Hibrit versiyonuyla tanıdığımız EHS’nin benzinlisi olan MG HS, iki farklı donanım versiyonuyla tercih edilebilecek. Deri ve metalin kombine edildiği şık kabin içiyle göz dolduran HS fiyatıyla da bu enflasyonist ortamda avantajlı bir seçenek olabilir. Gelin birlikte 2022 MG HS'nin fiyat ve donanım detaylarını birlikte inceleyelim.

MG HS Türkiye’de; fiyatı inanılmaz... Onu kimse ehlileştiremez! Tam bir canavar - Sayfa 1

Gözler süper spor otomobil üreticisi MG (Morris Garages) üzerinde. Çinli ortaklarının da desteğiyle canlanmayı başaran MG Avrupa’da yakaladığı yükselişi Türkiye’ye de sürdürmek niyetinde.

116
MG HS Türkiye’de; fiyatı inanılmaz... Onu kimse ehlileştiremez! Tam bir canavar - Sayfa 2

1924'te İngiltere'de kurulan köklü İngiliz otomobil markası MG ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor. Elektrikli otomobil konusunda çığır açmaya hazırlanan Çin destekli İngiliz otomobil markası, sonunda 2022 model MG HS modelini Türkiye'de satışa sundu.

216
MG HS Türkiye’de; fiyatı inanılmaz... Onu kimse ehlileştiremez! Tam bir canavar - Sayfa 3

E-HS'DEN SONRA HS

162 beygir güçle gelen 2022 MG HS, 250 Nm maksimum tork sunuyor. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla kombin edilen motorun 0-100 hızlanması 9.9 saniye.

316
MG HS Türkiye’de; fiyatı inanılmaz... Onu kimse ehlileştiremez! Tam bir canavar - Sayfa 4

Son dönem teknolojileriyle donatılan 2022 MG HS'nin tasarımı, PHEV yani şarj edilebilir hibrit sistemle satılan E-HS ile aynı.

416