Mourinho 3-1 sonrası yıldız ismi sildi! Amrabat, En Nesyri derken ilk 11 değişti

Fenerbahçe'de derbi güven kaybettirdi. Jose Mourinho neşteri vurdu, kadro değişiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisinde sadece üç puanı değil, sezon başından itibaren oluşan güveni de kaybetti. Sarı-lacivertliler hem aldığı sonuçla hem de futboluyla taraftarını üzerken, Portekizli çalıştırıcının Union maçıyla yeni bir sayfa açacağı öğrenildi.

Mourinho 3-1 sonrası yıldız ismi sildi! Amrabat, En Nesyri derken ilk 11 değişti - Sayfa 1

Fenerbahçe’de, ezeli rakibi Galatasaray’dan Kadıköy’de alınan mağlubiyetin yankıları sürmeye devam ediyor.
 

115
Mourinho 3-1 sonrası yıldız ismi sildi! Amrabat, En Nesyri derken ilk 11 değişti - Sayfa 2

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Teknik Direktör Jose Mourinho’nun cumartesi günü sadece üç puanı değil, sezon başında oluşturulan güven ortamını ve kendisine olan desteği de kaybettiği öğrenildi.
 

215
Mourinho 3-1 sonrası yıldız ismi sildi! Amrabat, En Nesyri derken ilk 11 değişti - Sayfa 3

Sonuç kadar, beklenen futbolun ortaya konulmaması da bunda etkili olurken, Portekizli çalıştırıcıdan artık sarı-lacivertli taraftarların galibiyetin yanında göze hoş gelen bir oyun istediği bildirildi.
 

315
Mourinho 3-1 sonrası yıldız ismi sildi! Amrabat, En Nesyri derken ilk 11 değişti - Sayfa 4

Sarı-lacivertli taraftar ve camiada ayrıca derbi mağlubiyeti akıllara geçen sezonu getirdi. Fenerbahçe, Süper Lig’de geçen sezonu 99 puanla tamamlasa da Galatasaray’a göre iç sahada 6 puan daha fazla kaybedince şampiyonluk kupasını rakibine kaptırmıştı. Bu sezonda Kadıköy’de ilk puanlar 6. haftada kaybedildi.
 

415