Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardı

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 4-3 yenerek tur için avantaj yakaladı. Maç sonrası takımda iki yıldız eleştirilerin odağı olurken maç sonu Mourinho, İsmail Karta detayı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardı - Sayfa 1

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Thun Arena'da oynanan karşılaşmada Tiago Martins düdük çaldı. Martins'in yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Hugo Ribeiro üstlendi.
 

117
Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardı - Sayfa 2

Fenerbahçe'deki ilk resmi maçına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho sürpriz bir ilk 11'le çıktı. İşte Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki ilk 11'i; Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, Krunic, Fred, Szymanski, Tadic, Kent, Dzeko
 

217
Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardı - Sayfa 3

Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleyi Fenerbahçe 4-3 kazandı. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 45+1, 46 ve 67'nci dakikada Edin Dzeko ile 73'üncü dakikada Ferdi Kadıoğlu kaydetti.
 

317
Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardı - Sayfa 4

Ev sahibi ekibin golleri ise 4'üncü dakikada Ayman El Wafi, 64'üncü dakikada Uran Bislimi ve 90+4'üncü dakikada Milton Valenzuela'dan geldi. Bu mücadelenin rövanşı 30 Temmuz Salı günü Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Kadıköy’de oynanacak.
 

417