Mourinho Zajc, Krunic, Ryan Kent değil milli yıldıza resti çekti: Seni takımda istemiyorum

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur için avantaj yakalayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon öncesi kadrosuna takviyeler yapan sarı-lacivertli yönetim, Jose Mourinho'nun biletini kestiği yıldız oyuncunun bonservis bedelini belirledi. İşte milli oyuncuya talip olan takım ve bonservis bedeli...

Mourinho Zajc, Krunic, Ryan Kent değil milli yıldıza resti çekti: Seni takımda istemiyorum - Sayfa 1

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 4-3 yenerek tur için avantaj yakaladı.
 

114
Mourinho Zajc, Krunic, Ryan Kent değil milli yıldıza resti çekti: Seni takımda istemiyorum - Sayfa 2

TADİC KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ 
Fenerbahçe'nin tecrübeli hücumcusu Dusan Tadic, gol yollarında geçen sezon sergilediği üstün performansı sürdürdü. Müsabaka boyunca takımının hücum organizasyonlarını yöneten 35 yaşındaki oyuncu, bulunduğu bölgede rakibine önemli üstünlük kurdu.

214
Mourinho Zajc, Krunic, Ryan Kent değil milli yıldıza resti çekti: Seni takımda istemiyorum - Sayfa 3

Fred'i ilk yarıda net bir gol pozisyonuna sokan Tadic, 44. dakikada kazanılan penaltıda da pozisyonun içindeki isim oldu. Tadic, ikinci yarının başında Dzeko ile öne geçtikleri golün pasını veren isim olarak da dikkati çekti.
 

314
Mourinho Zajc, Krunic, Ryan Kent değil milli yıldıza resti çekti: Seni takımda istemiyorum - Sayfa 4

Süper Lig'e de güçlü bir kadroyla şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Fenerbahçe, transferde de adımlarını atmaya devam ediyor.
 

414