Mourinho'ya güle güle! Ayrılık tarihini açıkladı, Ali Koç daha fazla dayanamadı

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Jose Mourinho şu ana kadar bekleneni veremedi. Süper Lig'de son olarak Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de Mourinho'nun geleceği tartışılıyor. Birçok kişinin aklında Fenerbahçe'de Mourinho sezonu bitirir mi? sorusu yer alıyor. Usta isim Mourinho'nun Fenerbahçe'den ayrılacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar...

Mourinho'ya güle güle! Ayrılık tarihini açıkladı, Ali Koç daha fazla dayanamadı - Sayfa 1

Süper Lig'de son olarak Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de oynanan futbol sonrası eleştiri okları Jose Mourinho'ya çevrildi. Milliyet yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli hocanın durumunu mercek altına aldı ve spor camiasının nabzını yokladı. İşte o yazı:

110
Mourinho'ya güle güle! Ayrılık tarihini açıkladı, Ali Koç daha fazla dayanamadı - Sayfa 2

En başta Senad Ok, Fenerbahçe uzmanı meslektaşlarımla konuştum. Hemen söylemeliyim: Geldiği günden beri Jose Mourinho’nun sezonu bitirmeden Fenerbahçe’den ayrılabileceğini düşünüyorum.
 

210
Mourinho'ya güle güle! Ayrılık tarihini açıkladı, Ali Koç daha fazla dayanamadı - Sayfa 3

Hayır, elimde haber diyebileceğim ciddi bir bilgi yok… Mourinho tarafının ya da Fenerbahçe başkan ve yöneticilerinin de gündemlerinde böyle bir konu olmadığını öğrendim. Ancak meslektaşlarımda böyle bir tartışma başlamış bile. Olayları önceden kestirip sonunu gören bazı arkadaşlarım bu konuyu yazmamda bana daha da cesaret verdi.
 
 

310
Mourinho'ya güle güle! Ayrılık tarihini açıkladı, Ali Koç daha fazla dayanamadı - Sayfa 4

Yıllarca bir arada çalıştığımız ve futbol bilgisine güvendiğim dostum Kemal Belgin, “Kasım ayında ayrılık görüyorum. Böyle giderse Kasım’ın ilk haftasında ya da sonlarına doğru bize veda edebilir” dedi.
 

410