Narin Cinayetinde yeni gelişme: Savcılık "Kayıp 8 günün" peşine düştü

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında, savcılar 8 günlük kayıp görüntülerin peşine düştü. Narin'in amcalarından birinin evinde bulunan ve el konulan kamerada, bilişim uzmanlarına göre 15 günlük kayıt olması gerekiyordu. Ancak hard diskte 7 günlük kayıt olduğu tespit edildi. Narin'in cesedinin bulunduğu günü de kapsayan 8 günlük görüntü kaydının geri getirilmesi için harddisk TÜBİTAK'a gönderildi.

Narin Cinayetinde yeni gelişme: Savcılık "Kayıp 8 günün" peşine düştü - Sayfa 1

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var. Savcılık talimatıyla amcalarından birinin Tavşantepe mahallesindeki evinde arama yapıldı ve güvenlik kamerası bulundu.
 

Narin Cinayetinde yeni gelişme: Savcılık "Kayıp 8 günün" peşine düştü - Sayfa 2

Bilişim uzmanlarının tespitine göre; kamera 15 günlük kayıt yapan bir sisteme sahip. Ancak harddiskte 7 günlük görüntü olduğu ortaya çıktı.

Narin Cinayetinde yeni gelişme: Savcılık "Kayıp 8 günün" peşine düştü - Sayfa 3

Uzmanlar; silindiği ihtimali üzerinde durulan 8 günlük görüntü kaydının peşine düştü.

Narin Cinayetinde yeni gelişme: Savcılık "Kayıp 8 günün" peşine düştü - Sayfa 4

TÜBİTAK'a gönderilen haddiskte 2 ile 9 Eylül tarihlerine ait kaydın olmadığı belirlendi. Kayıp görüntüler arasında Narin'in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'e ait kayıtlar da var. Görüntülerin geri getirilmesi; Narin'in cansız bedeninin bulunduğu gün ve öncesinde evde neler yaşandığına dair ipuçları verecek.