Narin Güran arabaya böyle bindirilmiş! Ortalık bu iddia ile çalkalanıyor

21 Ağustos gününden bu yana haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran olayında ortalığı karıştıracak bir detay daha ortaya çıktı. İşte çarpıcı iddianın detayı…

Narin Güran arabaya böyle bindirilmiş! Ortalık bu iddia ile çalkalanıyor - Sayfa 1

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 17 günden beri geniş bir arazide yapılan çalışmalardan henüz bir sonuç alınamadı.

113
Narin Güran arabaya böyle bindirilmiş! Ortalık bu iddia ile çalkalanıyor - Sayfa 2

Çalışmalar 2 bin personel, iki helikopter, 48 drone, 9 kokuya duyarlı köpek ile birlikte 55 kilometrekarelik alanda sürdürülüyor. Bugüne kadar 24 dalgıç ile 5 dere, 3 gölet, 18 su kuyusu ve 24 kilometre uzunluğundaki su kanalında arama yapıldı. Arama çalışmaları kapsamında yeraltı görüntüleme cihazları da kullanıldı. AFAD ekiplerinin de katıldığı aramada yer altı görüntüleme cihazı ile bazı bölgelere lazer tutarak görüntüleri inceledi. Ancak tüm çalışmalara rağmen Narin Güran'a ait bir ize rastlanmadı.

213
Narin Güran arabaya böyle bindirilmiş! Ortalık bu iddia ile çalkalanıyor - Sayfa 3

Soruşturma ne aşamada?

Narin Güran'ın kaybolması ile ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma da sürüyor.

313
Narin Güran arabaya böyle bindirilmiş! Ortalık bu iddia ile çalkalanıyor - Sayfa 4

Soruşturma kapsamında jandarma bünyesinde kriminal, istihbarat ve sorgu uzmanlarından oluşan özel bir ekip kuruldu. Ayrıca 47 ev ile 22 metruk binada arama yapıldı, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerası incelendi.

413