Narin Güran cinayetinde yasak aşk üçgeni! Gizli tanıktan itiraflar peş peşe geldi

Türkiye'nin yüreğini yakan Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanırken yasak ilişki iddiaları ortaya atıldı. Küçük kızın cesedini dereye gömen Nevzat Bahtiyar, "Katil zanlısı amcanın Narin'in annesi ve kendi amcasının eşiyle ilişkisi olduğu mahallede konuşuluyordu" dedi.

Narin Güran cinayetinde yasak aşk üçgeni! Gizli tanıktan itiraflar peş peşe geldi - Sayfa 1

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde sır perdesi hızla aralanıyor.
 

114
Narin Güran cinayetinde yasak aşk üçgeni! Gizli tanıktan itiraflar peş peşe geldi - Sayfa 2

Gözaltında çapraz sorguları yapılan, aralarında Narin'in annesi Yüksel ile babası Arif Güran, ağabeyleri, amca, hala ve yengesinin de bulunduğu şüpheli 22 kişi bugün adliyeye sevk edilecek.
 
 
 

214
Narin Güran cinayetinde yasak aşk üçgeni! Gizli tanıktan itiraflar peş peşe geldi - Sayfa 3

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; Küçük Narin'in cesedini dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar dün tutuklandı ve katil zanlısı amca Salim Güran'ın tutulduğu Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu.
 

314
Narin Güran cinayetinde yasak aşk üçgeni! Gizli tanıktan itiraflar peş peşe geldi - Sayfa 4

NARİN EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ 
Vahşice öldürülen Narin'in cesedini dereye gömen Nevzat Bahtiyar'ın savcılık ifadesine ulaştı. Tutuklanan Bahtiyar, cinayetle ilgili çok önemli ipuçları verdi.

414