Nihat Kahveci’den Fenerbahçe’ye sert eleştiri: Koskoca Fenerbahçe kenar ortası mı düşünür?
Trendyol Süper Lig 28. haftada Fenerbahçe, Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı! Nihat Kahveci, Kontraspor’da adeta patladı: “Esnedim, uyuyordum! Koskoca Fenerbahçe kenar ortası mı düşünür?” Taraftarlar şokta, işte detaylar!
Fenerbahçe-Samsunspor maçı sonrası Nihat Kahveci’nin sert eleştirileri ortalığı salladı! Maç, 0-0’lık golsüz beraberlikle bitti, Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yara alırken, Nihat Kahveci Kontraspor’da adeta ateş püskürdü! “Esnedim, uyuyordum, 76 dakika bayıldım!” diyerek Fenerbahçe’nin performansını yerden yere vuran Kahveci, taraftarları da şaşkına çevirdi. Hazır mısınız, bu eleştiriler Kadıköy’ü karıştıracak!
Nihat Kahveci’den Sert Çıkış: “Fenerbahçe Kenar Ortası mı Düşünür?”
Nihat Kahveci, Kontraspor’da maçı değerlendirirken adeta içini döktü: “Hakem kötü, iki takımın performansı kötü. Biz niye UEFA Kupası bekliyoruz? Şampiyonlar Ligi’ne katılsak ne olacak? Esnedim, uyuyordum, 76 dakika bayıldım!
Samsunspor’a bakınca nasıl lig üçüncüsü diyorsun!” Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki ağır temposuna veryansın eden Kahveci, “Oğuz olmasa Fenerbahçe rakip kaleye gitmiyor. Koskoca Fenerbahçe takımı sadece kenar ortası düşünür mü ya! Bir takımın bir opsiyonu olmaz ağabey!” diyerek yönetimi ve taktiği topa tuttu. “Son 20 dakikada pozisyona girdi mi, girdi, ama bu yetmez!” sözleriyle hayal kırıklığını dile getirdi.
“Fenerbahçe Taraftarı Bunu Beklemiyordu!”
Kahveci, maçın ardından Fenerbahçe’nin performansını yerden yere vurdu: “Fenerbahçe’nin 1 maçı eksik, Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada Trabzonspor maçı var. Kazansan bile 6+1 puan fark oluyor! 62. dakikaya kadar taraftarların takımı itmesi lazımdı, ama oyun taraftarı bir gram sahaya çağırmadı!” Şampiyonluk yarışında puan farkının 9+1’e çıkmasını “Şaka gibi!” diyerek eleştiren Kahveci, “Matematiksel olarak bitmedi, ama biri 22 dakikada gol atmalıydı! Samsunspor 10 kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe’nin 1 gol bile bulamaması asıl konuşulması gereken!” dedi.