Nissan Qashqai fiyatında çok büyük kampanya; Görenler gözlerine inanamadı

C-SUV sınıfının ikonik modellerinden birisi olan Nissan Qashqai'nin fiyat listesini sizler için araştırdık! İşte Nissan Qashqai güncel fiyat listesi…

Nissan Qashqai fiyatında çok büyük kampanya; Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 1

C-SUV segmentinin önde gelen oyuncularından biri olan Nissan Qashqai, tasarımı ve özellikleri ile tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ülkemizde yedi farklı seçenekle sunulan Qashqai, hem şehir içi hem de şehir dışı sürüşler için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor. İşte bu etkileyici modelin detayları:

113
Nissan Qashqai fiyatında çok büyük kampanya; Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 2

Nissan Qashqai, Türkiye pazarında 1.429.100 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bu rekabetçi fiyat, aracın geniş özellik yelpazesiyle birleştiğinde, fiyat-performans açısından çekici bir seçenek sunuyor.

213
Nissan Qashqai fiyatında çok büyük kampanya; Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 3

Baz donanım seviyesinde yer alan Qashqai, 158 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli motorla donatılmış durumda. Bu motor, hem güçlü bir performans hem de yakıt ekonomisi sunarak sürücülere çeşitli sürüş deneyimleri sunuyor. Manuel şanzıman ise sürüş kontrolünü elinizde tutmanızı sağlıyor.

313
Nissan Qashqai fiyatında çok büyük kampanya; Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 4

401 litrelik bir bagaj hacmi sunan Qashqai, günlük kullanımın yanı sıra hafta sonu kaçamakları ve uzun yolculuklar için de yeterli bir depolama alanı sunuyor. Bagajın genişliği ve kullanışlılığı, pratik bir kullanım sunuyor.

413