Nissan Qashqai listesinde dip seviyeler görüldü; Fiyatları kimse böyle beklemiyordu

Ülkemizde SUV modelleri arasında yer alan Nissan Qashqai, büyük bir sürprizle tüketicinin karşısına çıktı. İşte Nissan Qashqai güncel fiyat listesi…

Nissan Qashqai listesinde dip seviyeler görüldü; Fiyatları kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 1

Son dönemde hem ülkemizde hem de tüm dünyada SUV modellerine olan ilgi artmış durumda. Özellikle de C-SUV modelleri, hem yerden yüksek yapısı hem de geniş olmaları nedeniyle büyük ailelerden ilgi görüyor.

114
Nissan Qashqai listesinde dip seviyeler görüldü; Fiyatları kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 2

Bu araçlardan birisi de Nissan Qashqai. Hem konforu hem de yol tutuş özellikleriyle uzun senelerdir pazarda söz sahibi olan Qashqai, istikrarlı bir çizgiye sahip. Şık tasarım çizgisi ve Nissan markasının güvenilirliği, otomobilin tüketiciler nezdinde ilgi görmesini sağlıyor.

214
Nissan Qashqai listesinde dip seviyeler görüldü; Fiyatları kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 3

Modelin ülkemizde 1.389.300 TL’den başlayan fiyatlardan alıcı bulduğunu hatırlatmakta fayda var. Ancak aracı ülkemizde satın almak kolay değil. Paranız olsa bile, hemen aracı temin etmeniz imkansız çünkü araçta sıra var.

314
Nissan Qashqai listesinde dip seviyeler görüldü; Fiyatları kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 4

Yapmanız gereken şey, sıraya isminizi yazdırmak ve sonrasında beklemeye geçmek. Elbette marka bunun için bir fiyat sabitleme politikası izlemiyor. Yani isminizi sıraya yazdırıyor olsanız bile gelen zamlardan direkt olarak etkileniyor olacaksınız.

414