Nissan’dan akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı

Nissan Qashqai, Micra ve Juke ekim ayı fiyat listesi yayınlandı. Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara cazip kampanyalar sunan Nissan SUV modelini tam 60 bin lira ucuza satıyor. Haydi gelin Nissan'ın rakiplerini kızdıracak bu hamlesini birlikte inceleyelim...

Nissan’dan akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 1

Sıfır otomobil almak isteyen sürücülerin imdadına Nissan yetişti. Bildiğiniz gibi her ay Fiat, Renault, Toyota, Volkswogen, Hyundai  gibi markaların ekim ayı fiyat listesi güncellendi. Otomobil devleri arasında tüketiciyi kaçırmamak için kıyasıya yarış devam ederken flaş hamle Nissan'dan geldi. İşte Nissan Micra, Juke, Qashqai güncel fiyat listesi...

115
Nissan’dan akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 2

Otomobil fiyatlarının cep yaktığı şu dönemde sürücüler uygun fiyatlı arabaları araştırıyor. Ancak hemen belirtelim ki artık eskisi gibi 200-200 bin liraya sıfır otomobil bulmak imkansızlaştı. 

215
Nissan’dan akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 3

Hal böyle olunca vatandaşlar da bütçesini zorlayabildiği kadar zorlayarak iyi bir araç sahibi olmak istiyor. Tüketici dostu Nissan geçen ay da cazip fırsarlarla sürücülerin karşısına çıkmıştı. 

315
Nissan’dan akılalmaz kampanya; Stoklarla sınırlı - Sayfa 4

Nissan Türkiye'de en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Dış tasarımıyla dikkat çekici olan Nissan modelleri aynı zamanda tüketicisine de konforlu sürüş deneyimi sunuyor. 

415