Okan Buruk derbi kararını verdi! Akıllardaki tek soru cevabını buldu

Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray'da gözler tamamen bu derbi mücadelesine çevrilmiş durumda. Ani gelişen apandisit rahatsızlığı sonrası taburcu olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, derbi öncesi kritik bir karar vermeye hazırlanıyor.

Okan Buruk derbi kararını verdi! Akıllardaki tek soru cevabını buldu - Sayfa 1

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiye çevrildi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Sarı-Kırmızılılar, hummalı bir çalışma içerisinde.
 

Okan Buruk derbi kararını verdi! Akıllardaki tek soru cevabını buldu - Sayfa 2

Dev maç kapalı gişe 
Rams Park Stadyumu’nda yarın akşam Galatasaray ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek olan derbi öncesi Sarı-Kırmızılılar’ın şov hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor. Dev maç için satışa çıkan tüm biletler dün itibarıyla tükenmiş durumda.

Okan Buruk derbi kararını verdi! Akıllardaki tek soru cevabını buldu - Sayfa 3

Galatasaray Yönetimi de Beşiktaş maçında tam kadro halinde tribünde yer almak üzere geri sayımda. Sarı-Kırmızılı idareciler ayrıca bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek hem Okan Buruk’a “Geçmiş olsun” dileklerini iletecek hem de derbinin galibiyet primini oyunculara açıklayacak.
 

Okan Buruk derbi kararını verdi! Akıllardaki tek soru cevabını buldu - Sayfa 4

İki takımın oynadığı son derbilerden sadece tek beraberlik çıktı. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki son 10 karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar’ın galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. 9’u Süper Lig, 1’i de TFF Süper Kupa mücadelesinden Aslan 5 kez galip ayrılırken, Kartal ise 4 kez rakibini mağlup etti. 1 mücadele de berabere tamamlandı.