Okan Buruk Gabriel Sara, Mertens, Barış Alper'i değil onu prensi yaptı: Artık bayrak sende

Süper Lig’e 6’da 6 yaparak başlayan Aslan, şimdi de Şampiyonlar Ligi’ne katılamamanın hayal kırıklığını geride bırakmaya kararlı. Avrupa Ligi’ne evinde PAOK sınavıyla 'Merhaba' diyecek olan Sarı-Kırmızılılar, tamamen zafere odaklanmış durumda. Öte yandan Okan Buruk performansıyla dikkat çeken yıldız isimle özel olarak görüştü. İşte detaylar...

Okan Buruk Gabriel Sara, Mertens, Barış Alper'i değil onu prensi yaptı: Artık bayrak sende - Sayfa 1

Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Kadıköy’de mağlup ederek Süper Lig’e 6’da 6’yla başlayan ve şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı veren Galatasaray’da rota yeniden Avrupa’ya çevrildi. Young Boys’a elenerek Şampiyonlar Ligi’ne katılma fırsatını kaçıran Sarı-Kırmızılılar, burada yaşanan hayal kırıklığını Avrupa Ligi’nde telafi etmeye kararlı.
 
 

112
Okan Buruk Gabriel Sara, Mertens, Barış Alper'i değil onu prensi yaptı: Artık bayrak sende - Sayfa 2

Cim Bom bu yoldaki ilk sınavını yarın akşam kendi sahasında Yunanistan temsilcisi PAOK’a karşı verecek. Galatasaray’da tüm hesaplar, Avrupa Ligi macerasına da galibiyetle başlama hedefi üzerine yapılıyor.
 

212
Okan Buruk Gabriel Sara, Mertens, Barış Alper'i değil onu prensi yaptı: Artık bayrak sende - Sayfa 3

'DERBİ GERİDE KALDI'
Teknik direktör Okan Buruk’un üzerinde hassasiyetle durduğu konuların başında ise rehavet geliyor. Süper Lig’deki tarihi başlangıç serisinin oyuncular üzerinde gevşeme yaratmasını istemeyen Aslan’ın hocası, dünkü idmanda öğrencilerine “Ciddiyet ve disiplin” uyarılarında bulundu.

312
Okan Buruk Gabriel Sara, Mertens, Barış Alper'i değil onu prensi yaptı: Artık bayrak sende - Sayfa 4

Antrenman öncesi oyuncularına seslenen Buruk, “Derbi geride kaldı. Avrupa bizim için çok önemli. Bu kupada sonuna kadar gitmeliyiz. Bunun için de başlangıç çok önemli. PAOK karşısında yüzde yüzümüzle sahada olmalıyız” ifadelerini kullandı.
 

412