Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transfer döneminde kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendiren Galatasaray, rotasını Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e çevirmiş durumda. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi. Nevzat Dindar, Mertens gerçeklerini açıkladı. İşte detaylar...

Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı - Sayfa 1

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transfer döneminde kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendiren Galatasaray, rotasını Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e çevirmiş durumda. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi. Nevzat Dindar, Mertens gerçeklerini açıkladı. İşte detaylar...
 

115
Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı - Sayfa 2

Skorer TV canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, Mertens gerçeklerini açıklarken takımda mutsuz olan yıldızın ismini de verdi. Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:
 

215
Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı - Sayfa 3

'SAVUNMADA SIKINTILAR YAŞADI' 
"Samsunspor maçı Galatasaray için önemliydi. Kerem golleriyle damgasını vurdu. Kopenhag maçı öncesi moral buldu. Ofansif yönde olumlu sinyaller verirken savunmada biraz sıkıntılar yaşandı.

315
Okan Buruk'a şok hareket! Torreira, Ndombele geldi gerçek ortaya çıktı - Sayfa 4

Neticede ligde bu sene Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bir yarış olacağı kesin. Buraya yaklaşacak bir takım olacağını düşünmüyorum. Bu takımlar farkı açar. Ziyech güzel bir başlangıç yaptı. Icardi fantastik bir gol attı."

 
 

415