Okan Buruk'tan penaltı açıklaması: "Burada oyuncu ne yapabilir?"

Okan Buruk Kasımpaşa karşısındaki puan kaybının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Buruk, maçtaki penaltı pozisyonuyla ilgili, "Bize gelip anlatan hakem hocalarının söyledikleri ya da bizim gördüklerimiz yanlış. Burada oyuncu ne yapabilir? Havaya zıpladıktan sonra hazır ola mı geçecek? Bu penaltıysa ve VAR çağrıyorsa, ben bunu vermem penaltı olarak başkasının lehine de olsa da. Maçtan sonra orta hakem bana penaltı diyemedi. Çarpma var dedi, kolu açıktı dedi. Maça rakibi ortak ettiler" dedi

Okan Buruk'tan penaltı açıklaması: "Burada oyuncu ne yapabilir?" - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, 7. hafta karşılaşmasında sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

116
Okan Buruk'tan penaltı açıklaması: "Burada oyuncu ne yapabilir?" - Sayfa 2

Sarı-kırmızılılar 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Galatasaray'ın gollerini Victor Osimhen (2) ve Mauro Icardi kaydetti. Kasımpaşa'nın golleri ise Mamadou Fall, Haris Hajradinovic ve Nuno da Costa'dan geldi.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk 90 dakikayı değerlendirdi.

216
Okan Buruk'tan penaltı açıklaması: "Burada oyuncu ne yapabilir?" - Sayfa 3

Maç planlamasına ilişkin tepkilerini dile getiren Buruk, "Tabii ki bugün maça başladığımız 11... Baktığımızda en büyük korkularımızdan biri sakatlık korkusuydu. Zaten Osimhen'de bu oldu.

316
Okan Buruk'tan penaltı açıklaması: "Burada oyuncu ne yapabilir?" - Sayfa 4

Geçen hafta da söylemiştim yani çarşamba oynuyoruz, bir sonraki maçımız perşembe ve bize cumartesi gününe maç konuluyor. Burada maç planlama şunu demek istiyor aslında; sizi sıkıştıralım, sakatlayalım ve bir sonraki Avrupa maçına eksik gidin. Direkt olarak bunu diyorlar bize aslında.

416