Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, yeni transfer Elias Jelert'i değerlendirirken beklenen 8 numara transferiyle alakalı da konuştu. Buruk, Mauro Icardi'nin form durumunu değerlendirirken aynı zamanda Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa mücadelesi ve Jose Mourinho hakkında da görüş bildirdi. İşte detaylar...

Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak takımdaki havadan memnun olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, takıma sahibiz. Kadroda çok fazla kaybımız olmadı. Çok büyük bir avantaj bu. Birbirimizle inanılmaz bir bağ içerisindeyiz. Bu pozitif havamızı sahaya yansıttığımızda çok başarılı oluyoruz. Oyuncularımız çok motive. Son iki maçta bunu biraz daha fazla gösterdik" dedi.
 

111
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey - Sayfa 2

'TRANSFER DENGEMİZİ BOZUYOR'
Şampiyonluktan sonra desteğin unutulduğunu söyleyen Buruk, "Fiziksel olarak hazır hale geleceğiz. Psikolojik olarak zaten güçlüyüz. Fiziksel olarak her geçen gün üzerine koyuyoruz. Kadro olarak çok iyi durumdayız. Hepimize düşen bu birlikteliği yaşayalım, birbirimize destek olalım. Şampiyonluktan sonra bunu biraz unuttuk. Transfer bizim dengelerimizi bozuyor, transfer dönemi herkesin kafasını karıştırıyor" sözlerini sarf etti.

211
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey - Sayfa 3

JELERT YORUMU
"Doue ve kulübüne teklif verirken, Jelert ile de görüşme halindeydik. Hangi kulübün kabul edeceği de önemli oluyor. Ayrı götürdüğümüz operasyon vardı. Onlardan biri oldu. Jelert, ilk antrenmanına çıktı. Tanıdığımız, takip ettiğimiz, genç bir oyuncu. Genç olmasına rağmen çok fazla maç oynadı. Maç sayısı da yüksek bir oyuncu. Kısa ve uzun vadede bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Yaş olarak da uzun vadede de Galatasaray'a önemli şeyler kazandırabilecek bir oyuncu."

311
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey - Sayfa 4

8 NUMARA AÇIKLAMASI
"Bizim kadromuz çok geniş ve güçlü bir kadromuz var. Oyuncu transferi yapacağız ve daha güçlü hale getireceğiz. Bu anlamda çalışmalar yapılıyor. Bir yandan da baktığınızda orta sahada Torreira var, Kerem var, Berkan var. Sezonu çok iyi bitirdiler. Kaan, EURO2024'te orta sahada oynadı. Güçlü oyuncular var ama oraya daha değişik tipte bir oyuncu almak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Birçok görüştüğümüz var. Belki 2 gün, belki 5 gün sonra olacak. Sabırlı ve sakin olmalıyız. Transferde sakinlik çok önemli. En kısa zamanda transferi getirmeye çalışacağız. Panik haline girmeden en doğru oyuncuyu bulmamız gerekiyor."

411