OPPO yeni katlanabilir telefon çıkarıyor! İşte OPPO'nun en iyi telefon modelleri

Katlanabilir telefon sektörü yepyeni modellerle ilginç hale gelecek gibi görünüyor. Firmalar dikkat çekici formlarda yeni modeller üzerinde çalışıyor. Kısa bir süre önce Find X3 ailesini tanıtan OPPO,şimdi de katlanabilir telefonunu çıkarmak için harekete geçti. Son gelen habere göre; OPPO'nun katlanabilir telefonunun ne zaman tanıtılacağı ortaya çıktı. Öte yandan mart ayı güncel fiyat ve özellik bilgileriyle, en iyi ve en beğenilen Oppo telefon modellerini sizler için derledik.

OPPO yeni katlanabilir telefon çıkarıyor! İşte OPPO'nun en iyi telefon modelleri - Sayfa 1

OPPO, Find X3 Pro, Find X3 Neo ve Find X3 Lite görücüye çıktı. Birbirine çok yakın özelliklere sahip olmalarına rağmen serinin en fazla dikkat çeken modeli, kullanıcılara “premium” seviye özellikler sunan Find X3 Pro.

126
OPPO yeni katlanabilir telefon çıkarıyor! İşte OPPO'nun en iyi telefon modelleri - Sayfa 2

Firma bu telefonlara tam 60 kat büyütme getiren özel bir 3 megapiksel mikroskop kamerası koydu. Suya ve toza dayanıklı Find X3 ailesi Snapdragon 888 işlemcisi kullanıyor. Güçlü performans istiyorsanız Find X3 ailesinde “Pro” modeli tercih etmenizi öneririz

226
OPPO yeni katlanabilir telefon çıkarıyor! İşte OPPO'nun en iyi telefon modelleri - Sayfa 3

Teknoloji devleri için yükselen trend katlanabilen telefonlar. Her ne kadar katlanabilir telefon pazarı iyi başlamasa da son dönemde yaşanan teknolojik gelişmeler sıçrama yarattı.

326
OPPO yeni katlanabilir telefon çıkarıyor! İşte OPPO'nun en iyi telefon modelleri - Sayfa 4

Samsung ve Huawei'nin öncülüğünü yaptığı bu pazarda Xiaomi, Oppo, Vivo ve hatta Google bile bu özelliğe sahip telefonlar üzerinde çalışıyor.

426