Osimhen sonrası 2 dünya yıldızı birden geliyor! Okan Buruk transferi İtalya'da bitirdi

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Victor Osimhen’in ardından tüm dünyada ses getirecek bir bomba daha patlatmak için tüm gücüyle çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, İtalya Serie A ekibi Juventus'ta forma giyen 2 yıldızı transfer listesine ekledi.

Osimhen sonrası 2 dünya yıldızı birden geliyor! Okan Buruk transferi İtalya'da bitirdi - Sayfa 1

Galatasaray transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Victor Osimhen’i kadrosuna katarak tüm dünyayı şoka sokan sarı-kırmızılılar, rotayı Juventus'a çevirdi. Aslan, İtalya devinde forma giyen 2 yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi.
 

111
Osimhen sonrası 2 dünya yıldızı birden geliyor! Okan Buruk transferi İtalya'da bitirdi - Sayfa 2

Galatasaray’da sergilediği performansla teknik direktör Okan Buruk’un gözünden düşen ve kadroda yer almayan Sergio Oliviera’nın sözleşmesi feshedildi.
 

211
Osimhen sonrası 2 dünya yıldızı birden geliyor! Okan Buruk transferi İtalya'da bitirdi - Sayfa 3

Sarı-Kırmızılılar’ın ödediği fesih bedeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 31 yaşındaki futbolcu Yunanistan ekiplerinden Olympiakos’a transfer olurken Sarı-Kırmızılılar, Sergio Oliveira’nın sözleşmesini 5.8 milyon € karşılığında feshetti.
 

311
Osimhen sonrası 2 dünya yıldızı birden geliyor! Okan Buruk transferi İtalya'da bitirdi - Sayfa 4

Orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Cim Bom, Adrien Rabiot’nun peşini bırakmıyor. Fransız yıldız son olarak Milan’ın teklifini geri çevirmişti.
 

411