Otomobil fiyatları yarı yarıya düşecek - Almak isteyenler beklesin

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan fiyat artışı satışların bir hayli azalmasına neden oldu. Eğer şu günlerde otomobil sahibi olmayı düşünüyorsanız bu habere mutlaka göz atmalısınız. Otomobil satın alma konusunda fikriniz değişebilir belki de bu kararınızı gözden geçirebilirsiniz.

Otomobil fiyatları yarı yarıya düşecek - Almak isteyenler beklesin - Sayfa 1

F5Haber ailesi olarak otomobil piyasasındaki hareketliliği sizlere aktarmayı sürdürüyoruz. Kimi zaman o ay içinde en çok satan otomobil modellerini kimi zaman indirime giden otomobil marka ve modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

110
Otomobil fiyatları yarı yarıya düşecek - Almak isteyenler beklesin - Sayfa 2

Bu haberimizde analistlerin dikkat çeken öngörüsünü sizlere aktaracağız. Denilene göre otomobil fiyatlarında yüzde 50 bir düşüş söz konusu olacak. Bununla ilgili bir tarihte
verilmiş durumda.

210
Otomobil fiyatları yarı yarıya düşecek - Almak isteyenler beklesin - Sayfa 3

Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik, çip krizi gibi durumlar karşısında sıfır model otomobillerinin fiyatlarının yükselmesi bir nebze de olsa anlaşılır olabiliyor. Ancak ikinci el otomobil piyasasında karşımıza çıkan rakamlara bazen akıl alır gibi olmuyor

310
Otomobil fiyatları yarı yarıya düşecek - Almak isteyenler beklesin - Sayfa 4

Şahin, Doğan gibi araçlar için bile şu günlerde biçilen fiyat 80 bin TL'ye dayanmış durumda. Hal böyle olunca ikinci el otomobil piyasasında satışlarda durmuş durumda.

410