Range Rover’ın fiyatı imkansızı da geçti

SUV araç sınıfının en lüks modeli Range Rover’ın fiyatı imkansızı da geçti. B segmenti araçların bile 300 binden başladığı ülkemizde "Bu Range Rover'ları kimler alıyor?" sorusu zihnimizde dönüp durunca fiyatlarını araştırmak istedik. Elde ettiğimiz sonuçlar pek de iç açıcı değil. Hemen belirtelim; 2022 Ocak Yeni Range Rover ile Beylikdüzü'nde tam 10 ev satın alabilirsiniz. Range Rover, modellerine ait kampanyalı fiyat listelerini ve son üç aylık fiyat değişimlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Range Rover’ın fiyatı imkansızı da geçti - Sayfa 1

Araba almak isteyenlerin hayallerini süsleyen Range Rover, fiyatıyla adeta ciğer söküyor. Gerçekçi olup imkansızı deneyenler için sözümüz yok ama; bu fiyatlarla Türk insanının Range Rover alması hayalin de ötesinde geçip ütopya olmuş durumda.

122
Range Rover’ın fiyatı imkansızı da geçti - Sayfa 2

Dünyada alım gücüne göre en pahalı araç Türkiye'de satılıyor. Lüks otomobiller tasarımları ve çok sayıda üstün özellikleriyle hayran bıraksa da vatandaş, en çok A ve B segment araç tercih ediyor. Tabiki "tercih" meselesinin tamamen "duygusal" olduğunun altını çizmek gerek.

222
Range Rover’ın fiyatı imkansızı da geçti - Sayfa 3

F5 Haber olarak her gün farklı bir markanın fiyat listesini paylaşıyoruz. Bugünkü konuğumuz lüks SUV araç sınıfının standartlarını belirleyen marka olan, Range Rover.

322
Range Rover’ın fiyatı imkansızı da geçti - Sayfa 4

Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirilen tanıtımıyla bizleri beşinci nesliyle tanıştıran Range Rover ailesi, yurt dışında şarj edilebilir hibrit versiyonları için satış macerasına başlayacak.

422