Real Madrid Arda Güler'e yol verdi! Ancelotti'den sonra Başkan Perez de kapıyı gösterdi

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. LaLiga'nın 11. haftasında bu gece saat 22.00'de Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak El Clasico öncesi Türk futbolseverlerin gözü Arda Güler'de. Son dönemde Carlo Ancelotti'nin forma şansı vermediği Fenerbahçe'nin eski yıldızı, zor bir dönemden geçiyor. İspanyol basınında yer alan son habere göre ise Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler hakkında şok bir çıkış yaptı. İşte detaylar...

Real Madrid Arda Güler'e yol verdi! Ancelotti'den sonra Başkan Perez de kapıyı gösterdi - Sayfa 1

Avrupa ve dünya futbolu bugün Madrid'e kilitlenmiş durumda... LaLiga'nın 11. hafta mücadelesinde Real Madrid, El Clasico'da Barcelona'yı konuk edecek. Dev mücadele, bu gece saat 22.00'de başlayacak.
 

110
Real Madrid Arda Güler'e yol verdi! Ancelotti'den sonra Başkan Perez de kapıyı gösterdi - Sayfa 2

Real Madrid'in 2023 yazında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, 2024-25 sezonunda zor bir süreçten geçiyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, 19 yaşındaki süper solağa ilk 11'de şans vermiyor. Real Madrid, son maçta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'u Santiago Bernabeu'da 5-2 mağlup etti. Maça yedek başlayan Arda, 90. dakikada oyuna girdi ve sadece 4 dakika sahada kalabildi.
 
 

210
Real Madrid Arda Güler'e yol verdi! Ancelotti'den sonra Başkan Perez de kapıyı gösterdi - Sayfa 3

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 11 maça çıktı. Yıldız oyuncu, söz konusu 11 mücadelede 292 dakika sahada kalırken gol veya asist üretemedi.
 

310
Real Madrid Arda Güler'e yol verdi! Ancelotti'den sonra Başkan Perez de kapıyı gösterdi - Sayfa 4

Öte yandan İspanyol basınından Realmadrid Exclusivo'da yer alan haberde Arda Güler ile ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. Başkan Florentino Perez'in, genç oyuncuyla ilgili sözleri gündemi sarstı.
 

410